|
- projekty gastronomických provozů
- studie pro gastroprovozy – provozní a technologické řešení
- projekty restaurací a penzionů, výrobních, skladových a administrativních objektů, rodinných domků
- projekty pro rekonstrukce a stavební úpravy
- konzultace pro projektovou přípravu
- poradenství a konzultace finanční náročnosti realizace projektu (jak a kde ušetřit )
- odborný stavební dozor investora – koordinace provádění staveb včetně profesí EL, ÚT, ZTI, VZT
- kompletní projekty pro veškeré objekty a provozy vyžadující schválení hygieny dle platné vyhlášky MZ č. 107 z 9.3.2001
- projednání projektové dokumentace s dotčenými orgány státní správy – hygiena, stavební úřady - zajištění projektu pro vzduchotechniku, požární zprávy a hlukové studie
- poradenství pro nájemní smlouvy na objekty pro prodej a výrobu potravin: restaurace, hotely, penziony, bistra, herny, prodejny potravin, cukrárny, výrobny lahůdek a prodejny rychlého občerstvení
Využijte patnáctiletou zkušenost v projektování a všestrannou praktickou znalost oborů souvisejících (realizace např. kuchyně restaurace Farma Bolka Polívky, pizzerie a restaurace v Domě pánů z Lipé (Brno), ...).
Kontakt: Ing. Pavel Matějek
Tel./fax: 549 247 360, mobil: 723 315 360, e-mail: gastroprojekt@quick.cz
|
|