KOSMOS 4
LISTOPAD 1999 / NOVEMBER 1999

ÚVODNÍK

 

Zdravím Vás všechny z Pardubic.

Příspěvků je dnes dost, takže nebudu zabírat místo zbytečným tlacháním. Pouze bych zde chtěl uvést slova kolegy A.Daňka - "… A ZASÍLÁM VÁM TAKÉ JEDNU INFORMACI - NASA OPĚT PRACUJE." A já bych k tomu dodal "…A TAKY PRACUJE ZASE PO DLOUHÉ DOBĚ RUSKÉ HVĚZDNÉ MĚSTEČKO." Jistě pro všechny sběratele potěšující zjištění. Návratnost dopisů se v poslední době značně zvýšila (… že by s přílivem peněz pro rozjezd programu ISS?), budeme jistě všichni věřit, že to tak vydrží i do budoucna. Utrpěl jsem "šok" když jsem doma našel obálku z Hvězdného Městečka a v ní tři podpisy ruských kosmonautů - 19 dní po odeslání žádostí!!! Další odpovědi z Ruska mám v poslední době za 36, 47, 69 a 88 dní. Dobrý, že ano?!?!?

Věnujte pozornost informaci o setkání zájemců o kosmonautiku ve Valašském Meziříčí - jde o velmi zajímavou a poučnou akci. Pokud se někdo chystá na cestu do ValMezu ať se ozve - já tam budu a můžeme se tam sejít.

Děkuji všem za příspěvky - pište dál. Pokud posíláte novinové články je zbytečné je opisovat do dopisu - stačí poslat fotokopii článku - buď originál článku najdu na Internetu a použiji text přímo z www stránek příslušné redakce (potřebuji znát noviny a datum vydání) nebo, pokud je to možné a vhodné otisknu přímo originál článku (proto by měla být fotokopie kvalitní a nepřeložená). Až v poslední řadě je přepis článku do počítače. Pokud máte možnost posílejte příspěvky e-mailem.

Stále čekám na Vaše tipy o nejhezčí ženu v kosmu (informace v KOSMOSU č.3).

Zdraví Vás Milan HALOUSEK


 

Na úvodní stránku příslušného čísla Na další článek příslušného čísla