KOSMOS 5
PROSINEC 1999 / DECEMBER 1999

ÚVODNÍK

 

Zdravím Vás z Pardubic. Toto číslo KOSMOSU dostáváte do ruky pravděpodobně těsně po Novém roce 2000 (doufám, že se mě ho podaří dodělat a rozeslat mezi vánočními svátky). Takže Vám všem přeji mnoho a mnoho pohody, štěstí, spokojenosti a zdraví v roce 2000. Ať se Vám daří v životě i ve Vaší sběratelské zálibě. Ať máte stále plné schránky dopisů z NASA, ESA, NASDA, … Prostě - VŠE NEJ …

Proběhlo setkání zájemců o kosmonautiku ve Valašském Meziříčí - byly to dva dny (a kousek) nabité informace o dění v tom zajímavém prostoru nad našimi hlavami, ale i vzpomínání na historii nedávnou (zatmění Slunce) i dávnou (Peenemünde). Sešlo se zde něco více než 20 lidí se stejnými zájmy - díky tomu si měli o čem povídat. Najezdil jsem za tento víkend téměř 600 km, ale stálo to za to!

Pokud máte zájem (a možnost) dovoluji si Vás pozvat k návštěvě mých internetových stránek kde představuji svojí sbírku autogramů - především zatím kosmonautiku. Část prostoru bude vyhrazena i pro bulletin KOSMOS. Pokud tedy chcete mé stránky navštívit vyťukejte adresu www.mujweb.cz/www/halousek. A ještě informace pro členy KSA: Autogram č.4/1999 je již téměř hotov, obdržet byste ho měli někdy po polovině ledna 2000. A máme i klubové stránky na adrese www.mujweb.cz/www/autogram.

Zdraví Vás Milan HALOUSEK


 

Na úvodní stránku příslušného čísla Na další článek příslušného čísla