KOSMOS 10
ČERVEN 2000 / JUNE 2000

ADRESA G. CARR

 

Zdravím Vás pane kolego, měl bych jednu ověřenou adresu, opravdu čerstvou, odpověď přišla dnes 30.5., zhruba po dvou měsících a je na astronauta Geralda P. Carra ze Skylabu. Tedy:

Gerald P. Carr, P.O. Box 919, Huntsville, AR 72740-2966, U.S.A.

Jinak se asi budeme muset opravdu smířit s tím, že astronauté z doby Mercury, Gemini a Apolla toho už moc nepošlou, leda za peníze. Lovell už prý podepisuje pouze svoji knihu Apollo 13 (Lost Moon), Schweickart k tomu ani nic moc nepřipsal a Mitchell by mi podepsal co bych chtěl, ovšem musím mu poslat kromě zpáteční ofrankované obálky 25 dolarů +5 dolarů, když chci věnování, za autogram. Je to škoda, ale zase na druhou stranu se jim nedá ani moc divit, poněvadž ty ceny na internetu apod. jsou opravdu vysoké, ještě vyšši, než za co to prodávají sami astronauté. Co se dá dělat, budem muset zaplatit nebo se s tím smířit.

Ještě jedna věc. Na adresu Franka Bormana, která je v posledním čísle Kosmosu, bych asi nepsal. Je spravná, protože mi z ní také přišla odpověď, ovšem bylo to v roce 1993 a už tehdy požadoval za jeden autogram 10 dolarů + poštovné. Takže odhaduji, pokud si to nějak nerozmyslel, že to bude dnes možná ještě vyšší suma. Zatím se mějte fajn Zdeněk Geršl


 

Na úvodní stránku příslušného čísla Na další článek příslušného čísla