Slečna krysa logo Slečna krysa Picture Page
paw Hlavní menu

paw O mě

paw Můj pokojíček

paw Moje minigalerie

paw Myšáku nesměj se !

paw Mám ráda krysy

paw Ceník

paw Kontakt

paw Krysař

Jak uvařit krysu.

Přáli jste si někdy velikou delikatesu, chuť dráždící krysí maso tak, až se Vám sbíhají sliny ?
Jestliže si odpovíte ANO potom jste na správném místě !
Pojďme na to !

Co potřebuje k přípravě pořádného "Delikatésního drsného krysího fláku" -
1 krysu (k nalezení skoro všude) - ostrý nůž - troubu - a opravdu velký hlad !

1.krok
1.krok

2.krok
2.krok

3.krok
3.krok

5.krok
5.krok


Krok 4: Nyní krysu pečeme, nejdříve předehřejte vaši troubu na 200 stupňů, poté krysu pečte po dobu 10 mimut. Položte ji na talíř ozdobte petrželí a dalšími proprietami podle Vašeho vkusu.
No a teď jen s chutí do toho.

BE KIND TO ANIMALS


© Slečna Krysa
Poslední změna březen 2001