Informace
Základem pro výrobu zmrzliny jsou originální italské suroviny a původní italské receptury.
Hlavní prioritou firmy je kvalita, která je dosahována vynikajícími a vyváženými
příchutěmi. Zmrzliny jsou pasterovány a výrobky pro GASTRO provozovny
mají trvanlivost šest měsíců. Základními surovinami jsou mléko a cukr od tuzemských
výrobců. Ve zmrzlinách není používán rostlinný tuk.
Ve výrobě je používána technologie CARPIGIANY dovezená z Itálie.
Tato technologie umožňuje značnou variabilitu, a proto firma přichází nejméně šestkrát
ročně s novinkami v příchutích a baleních.
Zmrzlina je rozvážena vlastní flotilou mrazicích aut a nabízena prostřednictvím
vlastních obchodních zástupců po celé České republice.
Sortiment zmrzlin je vyráběn ve 47 kombinacích příchutí. Zmrzlina
se vyrábí v baleních 4,5; 2,1; 4,1 a 1,8 litru. Zmrzliny se zdobí podle přání zákazníků.
Velmi oblíbené jsou zmrzliny dodávané jako 90 ml Kalíšek, 150 ml
Kořenka, 180 ml Duhovka, 200 ml Gemina,
200 ml Lžička a 1000 ml Rodinné balení. Kalíškové
zmrzliny se vyrábí v 16 příchutích.
Cílovým zákazníkem firmy je dítě a rodina. Proto vyrábíme zmrzliny
v litrových baleních s mnoha příchutěmi tak, aby si každá rodina a ditě vybrali svoji oblíbenou chuť.
Proto, klademe i maximální důraz na hygienu při výrobě i balení a současně na vysokou
kvalitu výrobků.
Dítě jako náš partner má právo na další kalíšek zmrzliny. Jednotlivá balení jsou
dodávána s obaly, které mohou dále sloužit jako pohárek, hračka či kuchyňský doplněk.
S každou novinkou přicházíme s novým zdobením, kterým lze dochutit jednotlivé druhy zmrzlin.
|